Integraal Vastgoed Advies (RgdBOEI®)

Wilt u inzicht krijgen in één of meerdere disciplines (zie hieronder) van uw gebouw of een vastgoedstrategie ontwikkelen? Dan is een Integraal Vastgoed Advies een goede manier om dit inzichtelijk te maken.

De basis voor dit advies vormt de RgdBOEI® inspectiemethode, ontwikkeld door het Rijksvastgoedbedrijf. Deze inspectiemethode is toe te passen op elk willekeurig gebouw.

Uw gebouw, bouwdelen of elementen, bouwkundig/elektrotechnisch/klimaattechnisch of transport technisch worden binnen deze methodiek getoetst op de disciplines:

Brandveiligheid

NEN 6059

Onderhoud

NEN 2767

Energie

EPA U of W

Inzicht in wetgeving

Woningwet en Bouwbesluit

De resultaten worden door middel van conditiescores beoordeeld en hoe deze scores invloed hebben op de pijlers van het Bouwbesluit: veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. De overall conditiescore geeft hierdoor een veel breder oordeel over uw gebouw, dan bijvoorbeeld alleen onderhoud.

Samen met u leggen we vooraf vast welke conditiescores er behaald moeten worden. Hierdoor kunnen we na de inspectie niet alleen de actuele situatie inzichtelijk maken, maar ook een scenario uitwerken dat zal leiden tot de te behalen conditiescores, inclusief een Meerjaren Onderhoudsplan.

Resultaat: meer inzicht in de financiële consequenties en grip op risico’s.

 

Wilt u meer informatie over wat Ibova hierin kan betekenen? Wij leggen het u graag uit!

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl