Een duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Voor steeds meer bedrijven en consumenten is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. In 2023 moet elk kantoorpand groter dan 100m2 minimaal een label C hebben. Maar wat moet je daaraan doen als je eigenaar of beheerder bent van een pand? Om die vraag te kunnen beantwoorden zijn we 3 jaar geleden gestart om duurzaamheid te koppelen aan het meerjarenonderhoudsplan. Omdat wij iets willen betekenen voor de wereld, en voor de toekomst van onze kinderen.

We zorgen voor een energielabel van uw pand incl. een energieprestatieadvies. Dit geeft inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van het pand. Door deze resultaten te koppelen aan planmatig onderhoud geven we inzicht wat de financiële gevolgen voor verduurzamen zijn in de komende jaren. Met als doel dat uw pand in de toekomst geen belasting meer is voor het milieu. Verduurzamen hoeft niet moeilijk te zijn weten we nu uit ervaring.

Bovendien draagt het verduurzamen van vastgoed bij aan een positief (bedrijfs)imago en levert het kostenbesparingen op. Met andere woorden, een duurzaam pand is een toekomstbestendig pand. Laten we hier met zijn allen aan (samen)werken!

Geplaatst op: 15-10-2020

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl