Nieuws

Combineren van inspecties steeds populairder

Steeds meer vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en facilitair managers ontdekken de kracht van het combineren van verschillende technische inspecties. Eén of twee dagen meerdere technische inspecteurs over de vloer en enkele weken later is alles voor het gehele pand voor de komende jaren inzichtelijk. En dit alles in één uitvoeringsplan. 

Een opdracht met het hart uitgevoerd

Tijdelijke ondersteuning bieden is een van de diensten van IBOVA B.V. Of het nu gaat om een technisch beheerder, projectmanager of vastgoedadviseur. Op wat voor soort opdrachten kunnen onze technische adviseurs nu eigenlijk ingezet worden? Een mooi voorbeeld is onze adviseur Maichel Collens. In opdracht en samenwerking met het bedrijf Young Group kon hij op ad interim basis als teamleider Onderhoud aan de slag bij een grote organisatie.

Isolatiesubsidie nu al op

isolatiesubsidie

Mensen die hun koophuis de komende maanden willen isoleren, dreigen naast het net te vissen. Het geld voor de isolatiesubsidieregeling is namelijk al bijna op. 

Begin 2016 werd bekend dat 80 miljoen euro beschikbaar zou komen voor energiebesparende maatregelen in koopwoningen. Daarnaast werd 20 miljoen vrijgemaakt voor innovatie. Bij de start van de subsidieregeling in september 2016 was er nog maar 60 miljoen over.

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl