Vergeet u de technische staat van uw pand niet?

Een quickscan is juist in deze tijden belangrijk! Door de crisis kunnen financiële en technische prioriteiten verschuiven ten opzichte van voorgaande jaren. Daarom zijn we in deze bijzondere tijd veel bezig met het uitvoeren van quickscans en updaten van meerjarenonderhoudsplannen. Wanneer we de technische werkzaamheden prioriteren kunnen we de begrote budgetten met de nieuwe financiële mogelijkheden vergelijken. Zo wordt inzichtelijk wat de belangrijkste werkzaamheden zijn op korte termijn en wat hiervan financieel de gevolgen zijn. Wat prettig om te weten is dat de kosten van deze update minder hoog zijn ten opzichte van een complete herinspectie van bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplan.

Wat houdt zo’n update dan in?

  • We onderzoeken het storingsverloop van het gebouw en de installaties.
  • We bespreken de financiële mogelijkheden om technische werkzaamheden uit te kunnen voeren.
  • We voeren een technische inspectie uit die zich alleen richt op de werkzaamheden die op korte termijn gedaan moeten worden.
  • We prioriteren de werkzaamheden.
  • Wanneer er een meerjarenonderhoudsplan aanwezig is zoeken we uit wat de gevolgen zijn op middel- en lange termijn.

Wanneer er geen meerjarenplan aanwezig is dan zijn er verschillende mogelijkheden. We kunnen een verkort meerjarenplan maken waarbij we ons specifiek richten op de korte termijn werkzaamheden, of we kunnen natuurlijk een compleet MJOP voor u maken.

Ook nu zorgt inzicht voor verbeteringen!!

Geplaatst op: 18-11-2020

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl